onsdag 28. mars 2012

Plassering på tomta

I skikkelig trøndervær -støvler: CHECK! ..møtte vi Tor Arne Storhaug fra Nordbohus på tomta vår. Vi har fått kjempebra service, veiledning og hjelp fra vår kontaktperson i Nordbohus og er veldig fornøyd så langt!

Nordbohus har lang og solid erfaring i husbygging og bruker ledende norske kvalitetslevrandører. Nordbohus hjelper oss med alle avtaler, byggemeldinger og søknader. De hjelper også til med arbeidstegninger og veiledning for evt.egeninnsats. De stiller med egen kvalifisert byggeleder, som har kontroll og følger opp arbeidet på byggeplassen. Bra reklame for Nordbohus her altså!! ;)

 Per hjelper til med å slå ned påler slik at vi skulle få et bilde av hvordan plasseringa av huset på tomta blir. Det blir SVÆRT!! Omtrent tre ganger så stort som der vi bor nå!! Det var veldig fint å se hvor plasseringa blir, selv om det også er litt vanskelig å danne seg et bilde av hvordan det FAKTISK blir! Spennende er det uansett! Nå venter vi på siste finpuss av tegningene, før det blir sendt inn byggesøknad!!
Naboene på andre siden av veien kom å hilste på meg og ønsket oss velkommen til nabolaget!! Det virker veldig surrealistisk å tenke på at drømmehuset skal bygges her, jeg tror ikke helt det har gått opp for meg enda!! Det blir sikkert mer virkelig når byggesøknaden blir godkjent, og det blir aktivitet på tomta :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar