torsdag 23. mai 2013

Snart innflytningsklart!!

Nå er det ei god stund siden jeg har blogget. Gunnen til det er at det har vært hektisk med hus, hussalg, jobb og barn! Det har gått litt over en måned siden sist jeg la ut bilder, og nå har det virkelig skjedd mye i huset! Det er ikke lenge til vi kan flytte, og jeg regner med at vi er på flyttefot allerede om en måned! Det har vært mye utstyr som har stått inne i huset, noe som har gjort det vanskelig å få tatt bilder. I går var jeg innom og tok litt bilder likevel, for jeg ville så gjerne legge ut noen bilder nå helt på slutten!!

1.etg, stua:
Her ligger det litt av hvert på gulvet, blandt annet peisen som ikke er montert enda! Men listverk rundt vindu, langs gulvet og i taket er på plass!


Her er peisen, som ikke er helt ferdig enda. Den skal stå i hjørnet, og det er meninga den skal gå i ett med veggen på begge sidene. Blir spennende å se hvordan dette blir!
 Her er litt av badet. Vi ble nødt til å bytte badekar på badet oppe. Grunnen var at det ble veldig trangt mellom WC og badekar. Istedet skal vi ha et annet type badekar som tar litt mindre plass. Badet er langt og smalt, sådet er greit å utnytte plassen på langs! Er veldig fornøyd med innredning fra LinnBad, type Ingrid. Vi har valgt samme innredning på badet nede.


Her er trappa. Etter mye om og men bestemte vi oss til slutt for en hvit trapp. Nøytralt og greit, selv om det kanskje ikke er det mest praktiske!

Kjøkkenet er noe av det viktigste i et hus! Her er bilde av kjøkkenet. Desverre vises ikke den flotte benkplata siden den ligger under papp! Men skal selvfølgelig legge ut bilder av den senere! Til venstre kommer kjøle/fryseskap og stekovn/micro.Vi skal også flislegge mellom benkplata og overskapene, og på veggen der ventilatoren er. Kjøkkenet er fra Sigdal.




 Underetasjen: Kjellerstue:

 Soverommet vårt:
 Barnerom:
 Teknisk rom:



1 kommentar:

  1. Hei! Kommer det ikke snart et innlegg med bilder av ferdig hus? Vi skal straks i gang med bygging av et ganske likt hus og fulgte mye med på bloggen da vi var i tegneprosessen :) Hadde vært veldig arti å fått se ferdig resultat!
    Hilsen Hanne

    SvarSlett