søndag 9. september 2012

Sigdal Kjøkken i 3D

Nå er det endelig...og ikke så lenge til snekkerne fra Nordbohus kan begynne å reise selve råbygget på huset. Det gjenstår bare å støpe støttemur bak og på sidene av huset. Dette blir gjort denne uka som kommer. For en tid tilbake var vi på Sigdal for å få tegnet kjøkkenet. Selv om det er leeenge til vi trenger å bestille og montere kjøkken, ville vi likevel få tegnet kjøkkenet, for å få et innblikk i hvordan det kunne bli i kjøkkenkroken vår. Hos Sigdal kjøkken på Steinkjer fikk vi kjempegod service, og gode tredimensjonale bilder av hvordan kjøkkenet ville se ut, etter våre ønsker. Dette resulterte i at vi bestemte oss for å gå for et Sigdal kjøkken. Her er det tredimensjonale bilde av hvordan kjøkkenet vårt vil se ut:
På gulvet har vi ønske om en parkett med en farge som heter "drivved. Benkplatene blir samme farge som gulvet. Hvitevarer blir enten i hvitt eller krom.Sett ovenfra! Den dobble glassdøra går ut til gangen. Peisen er tegnet inn, men vi skal mest sannsynlig ikke ha den der.

2 kommentarer:

 1. Det blir steikfint det her kjøkkenet og jeg kjenner jeg er avensjuk på folk med nytt kjøkken (mitt holder på å falle i fra hverandre), men jeg ville gått for kokeøy med innbyggede elementer som f.eks keramikktopp ,gass (en sånn litt større en for Wocpanne er genialt), induksjon, grill og frityr. To stekeovner er et muste, sånn at man kan få både gass og ordinær elektrisk (enn hvis strømmen går julaften?).

  Det er ikke så kostbart lengre og vil lønne seg på sikt. Dog spørs det på hvor mye dere er interessert i å legge i det da, det er kanskje ikke nødvendig hvis man ikke har noen lidenskap for matlaging.  SvarSlett
 2. Hei!! Så koselig at du likte kjøkkenet! Det er utrolig gøy å ha muligheten til å tegne sitt eget kjøkken, hvor alt er nytt!!:)
  Vi ble veldig fornøyd med kjøkkenet sånn som vi fikk tegnet det her! Vi fikk også tegnet flere alternativer, og brukte lang tid på å finne ut hva som var mest praktisk for oss!!!

  I forhold til to ovner, så tror jeg det holder med én for vår del! Vi liker å lage mat, men er absolutt ikke de som bruker mest tid der heller!! Hvis strømmen går, så får vi grille pølser i peisovnen!:):)

  Jorid :)

  SvarSlett