søndag 17. mars 2013

Tak og vegger - ferdig i 1.etg

Nå er taket og veggene ferdig lagt i 1 etasje. Nå gjenstår det bare å se hvordan det blir når maling, gulv og listverk er på plass. Rørene for vannbåren varme er lagt i stua og kjøkken.

Rør til vannbåren varme! Det er ikke lite rør som skal til for å få varme har jeg skjønt! Fresing av svinger er det samboeren min som har stått for!
 
Vi ble veldig fornøyde med smartpanel på denne delen av stua. Siden det meste er gipsvegger, som blir glatte og sterile, er det fint å bryte litt med en slik vegg. I hjørnet skal det stå en peisinnsats. Denne ser slik ut:
 http://www.woody.se/Global/Butiker/Molnycke/Produkter/Braskaminer/image_nordpeis_chicago.jpg
Det vil ikke bli en utstikker som bildet viser, men peisinnsatsen vil gå i ett med veggen, slik at den sitter inne i veggen. Er spent på hvordan dette blir, men tror det blir bra!


På kjøkkenet står laminaten klar, som skal være lik i alle rom, både oppe og nede. Fargen er grå eik, og tror den passer fint til alt det lyse. Jeg måtte selvfølgelig se på hvordan gulvet så ut i dagslys, så jeg tok ut noen lengder for å se! Litt feil å se hvordan fargen blir på bilde, men legger det ut likevel:
Til uka starter flisleggeren med veggflisa på badet. Så spent!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar