fredag 1. mars 2013

Tak og vegger tar form

 Hei!! Må si det beynner å gå framover nå!! Nordbohus' dyktige snekkere har nå begynt å legge vegger tak! Det blir så fint!!! Nå har alt av gipsplater, sponplater og smartpanel kommet til huset. Vi har valgt å legge gips på store deler av 1.etasje. Vi har valgt å legge smart panel på en av veggene i stua som å bryte litt mot de slette overflatene. I stue/kjøkken blir det gips både i tak og på vegger.

Taket i soverommet i 1.etasje er smartpanel, noe vi har valgt på alle tak i underetasjen. Smartpanel er å ha i taket fordi det bryter litt mot de hvite, glatte overflatene, og gir en lun stemning.
 Gipstaket i stua fra kjøkkenet.
 Scrappe-rommet mitt!! Så må det vel brukes litt til hjemmekontor også da!! 

Badet i 1.etasjen er ferdig til flislegging. Det er Steinkjer mur og flis som skal legge flis på badene, i gangen og vaskerom/bod. Allerede om to uker begynner de med dette. Vi var i Trondheim for noen uker siden å bestilte flis hos MegaFlis, som kommer på en palle til huset allerede på mandag. Blir veldig spennende å se hvordan flisa er, men tror det blir bra. Vi har valgt en ganske så sandard flis, lyse, nesten hvite veggflis, og grå gulvflis. Det er de samme gulvflisene på bade nede og oppe, i gangen og på vaskerom/bad, Gulvflis har vi kjøpt på Flisekompaniet her på Steinkjer. Her er badet klargjort for flislegging. Utfra disse bildene ser det ut som at badet er veldig lite, men det er ganske stort, selv om det er smalt! Gleder meg til å ligge i badekaret her!!! :)


I underetasjen har det skjedd ganske mye. Soverommet vårt, det største, er ferdig nå! Det mangler jo selvfølgelig maling, gulv og listverk, men veldig artig å gå inn på soverommet å se hvordan det blir! Gleder meg veldig til en walk-in garderobe, selv om den ikke blir så veldig stor. Vi skal nok få til å innrede den med masse skap likevel!!Her er bilder fra soverommet:
Her er "gangen" inn mot vårt soverom (høyre), et soverom rett fram, og bad til venstre.
Syns det er så fint med smart panel i tak! Jeg angrer ihvertfall ikke på at vi har valgt dette i alle tak på soverom og i kjellerstua!!
Her er garderoben, som jeg tror blir kjempefin!! Det blir enten skyvedører eller forheng, eller kanskje ingenting! Jeg føler at jeg må se det litt an og bo der en stund for å finne ut hva som er finest! Ikea ha mange fine løsninger til slike garderober!
Nå begynner jeg virkelig å glede meg til å få god plass til klær og sko inne på soverommet, uten at det blir for trangt!! Gleder meg veldig til å innrede garderoben, og jeg tror ihvertfall ikke det vil bli noe problem å fylle!! :D
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar